Be original with LinneLief

November 20, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments


Smoelentrekker. Ook gekend als 'muilentrekker'. Een typisch Gents woord. Stel je Firmen Krets voor die het uitspreekt. Hilarisch! *schaterlach*

In het Gents betekent het dus iemand die 'gezichten' trekt. Het is ook een soort snoep. Lekker zoet aan de buitenkant maar owee als de vulling eruit komt. Wees maar zeker dat je rare gezichten zult trekken.
Daarnaast heb je ook een letterlijke vertaling: een gezicht dat trekt.


LinneLief heeft een nieuwe reeks met sweaters uit waarop je één woord terugvindt dat dan letterlijk wordt vertaald. Ik was direct verkocht bij 'smoelentrekker'. Zo van toepassing op Sean.

Eliah heb ik leren kennen als onthaalmoeder van Sean. Een super moeke die op de koop toe héél origineel en creatief is. Net als haar moeder houden ze ervan om aan de slag te gaan met stoffen, garen, wol, en reeds kant-en-klare kledij origineel te maken met behulp van de cameo.


Sinds enige tijd heeft Eliah haar eigen facebookpagina 'LinneLief' waar je al haar creaties kan bezichtigen en zelfs bestellingen plaatsen. Ben je graag origineel, spring je er graag tussenuit en hou je van leuke spreuken? This is the place to be.Als je graag een persoonlijk en origineel cadeau zoekt, kan je het op bestelling vragen bij LinneLief. Heb je de smaak al te pakken en zou je graag meer zien? Neem vlug een kijkje op haar facebookpagina (klik). 

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Ga eens langs bij de Artisanale markt in de zaal 'Het Lindegroen' te Buizingen. Hier kan je LinnieLief terugvinden met hippe, originele kledij voor jong en iets ouder. ;-) Je kan er ook met bancontant betalen.
Op deze markt vind je ook andere standjes terug met handgemaakte creaties. Ideaal voor de feestdagen die steeds dichterbij komen.

Weet je dat de kledij die LinneLief verkoopt verantwoord en eerlijk gemaakt wordt? Dit is nog eens een extra bonus. Een sweater heb je nooit teveel in je eigen kast of die van je kids. En als het nog eens een coole sweater is, is het dubbel mooi meegenomen.


Inderdaad, Sean vond het enorm plezant om te poseren. Geen tegenstribbelingen. 
Alleen een smoelentrekker van formaat. ;-)

Update

Vrijdag is het Black Friday. Als primeur kan ik al meedelen dat LinneLief ook een leuke actie voor jullie in petto heeft.

Bestel nu een sweater voor baby's en kinds en je betaalt slechts 25€ i.p.v. 34,95€. Volwassenen, niet getreurd, ook voor jullie geldt er een actie. Bestel nu een sweater en je krijgt hem aan 30€ i.p.v. 39,95€.


Sweater: Te koop bij LinneLief
You Might Also Like

0 comments: