Magical seven

March 19, 2018 Mon P'tit Coeur 3 Comments

Het leek nog gisteren dat ik mijn blog schreef over mijn zoon die 6 jaar werd. Nu mag ik bloggen over het extra jaartje.

Op 5 maart werd onze kleine man 7 jaar. Ja, je lees het goed. Kleine man. Ik ben nog steeds in de 'denial' fase. ;) 

7 jaar. Het lijkt ook een mijlpaal. Ze zitten in het eerste leerjaar, leren lezen, schrijven, en zoveel andere dingen. Ook het lentefeest of eerste communie komt erbij kijken en zelfs nieuwe tandjes.
Enfin, 7 jaar, a magical number met opnieuw veel eerste dingen die te ontdekken vallen.

 


Bij Madeline de Stoffenmadam zag ik een super tof stofje met kikkertafelvoetballertjes.
Een mevrouw had de stof stevig vast maar met eens lief te kijken en te vragen of ik een halve meter mocht hebben, kreeg ik de stof toch in handen. Wat een lach al niet kan doen. *schatterlach*

Voor de T-shirt greep ik terug naar het Billie patroon. Dit is en blijft een topper van formaat. Deze keer koos ik voor een 8 jaar met korte mouwen en ronde hals. Alles bij elkaar zat de shirt op 2 uurtjes in elkaar. Voor de boorden koos ik een koningsblauw rekbare biais. 




Reste mij enkel nog mijn zoon om te kopen voor foto's te trekken. Na de dansles van zuslief gingen we naar het speelplein dichtbij huis. En daar ontpopte mijn kleine man zich als fotomodel. ;)








Stof: Soccers by Froyd and Dind - Madeline de Stoffenmadam (uitverkocht)

You Might Also Like

3 comments:

  1. Zo'n schoon stofje.
    Die kerel treft het nogal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merciekes, Majella. We aim to please. 😉 Na alle kleedjes voor zus, werd het tijd om iets voor mijn kleine man te maken. 😊

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete