Botanical tote bag

June 28, 2017 Mon P'tit Coeur 4 Comments

Een tijdje geleden liet An weten dat ze twee workshops organiseerde voor het maken van de Explorer Tote bag. Een naaidagje met deze 'queen' der tasjes zag ik volledig zitten. Even vlug de man des huizes op de hoogte gebracht van de plannen en hup, die workshop was in de 'saccoche'.


Ik was op slag verliefd op de Explorer tote die An had gemaakt. Bijgevolg klikte ik direct de nodige meters stof in mijn winkelwagentje bij Bellelien. De fournituren haalde ik bij Mirabelle, Pieke Wieke en K-bas. Sommigen noemen het copy-paste, ik geef de voorkeur aan 'great minds think alike.' ;)


Het was een heel fijne workshop met toffe dames en een super gastvrouw. We werden verwend met snoep, drank, een goddelijke spaghetti en dan die Italiaanse hazelnotentaart! Ik kan het niet beschrijven maar geloof me, het was overheerlijk.

De tas was net niet klaar toen de workshop afgelopen was. Je kan het al raden, de tas bleef maar onafgewerkt hangen in onze bureau. Tot de avond waarop we gingen vertrekken naar Garda. Een kwartier voor ons vertrek ben ik nog vlug in actie geschoten. Vlug het slotje erop en het keergat dichtnaaien. Die tas moest en zou meegaan naar het Gardameer om daar de foto's te trekken.
Je kan je waarschijnlijk al de reactie van mijn lieve hubby voorstellen. Hihi.

Geef toe, het is de ideale scenery voor foto's van deze Explorer Tote.


Voorkant

AchterkantAan binnenzakjes geen gebrek.

De supermooie sluiting.

Kurk als onderkant van de tas.


Eindelijk is mijn pronkstuk af. Ik heb al veel complimentjes gekregen en de eerste bestelling is al binnen. Mama, honestly, je wacht er minstens zes maanden op, zenne. ;)

Ik raad je allemaal aan om zeker eens een workshop te volgen bij An. Het was een supertoffe ervaring en ik tel al af naar de volgende naaidate. :)


Patroon: Explorer Tote van Noodlehead (weekend version)
Stof: Leaves canvas (buitenstof) en Wink marigold (binnenstof) bij Bellelien
Rits: gouden rits van Veritas
Kurk: Bamboo met zilver van K-bas
Draaisluiting: Mirabelle
Vlieseline: Pieke WiekeYou Might Also Like

4 comments:

  1. Ma gow zeg...Zo kei lief ! Het is een super mooie tas...ik vind deze combinatie nog steeds TOP! Veel plezier ermee en tot de volgende!

    ReplyDelete
  2. Overall, canvas tote bags and purses could be the perfect accessory for you if you are active and if you like to hangout outdoors. Embroidery tote bags

    ReplyDelete
  3. This maintenance kit was excellent. ecran iphone 6 in which kit came with everything to make it effortless; I did not come across any problems on the way and was not a challenging resolves. When you have never done a screen replacement, definitely advocate this device especially.

    ReplyDelete