Heroes of the year

July 07, 2017 Mon P'tit Coeur 1 Comments

Elke ouder is het wel met me eens wanneer ik zeg dat de juffen en meesters helden zijn. 

Elke dag staan ze klaar om onze kleine, en iets grotere, schatten hun nieuwsgierigheid en leergierigheid aan te wakkeren. Elke dag geven ze een beetje kennis door en staan wij telkens versteld hoe onze kindjes gegroeid zijn. Niet alleen in lengte maar ook in kennis.

Echt, hoeveel keer Sean mij van mijn stokken heeft geblazen met zijn verhalen... Dan krijg je nog eens lekker als antwoord: 'het is zo, eh mama. Een feit is een feit.' En daar sta je dan als mama met je mond open en op je plaats gezet door een zesjarige. Hihi.

Voor de juffen van Sean en Jade had ik al snel gevonden wat ik wou maken: het nieuwste toiletzakje van An (Jace did it). Eerlijk waar, het zit in een mum van tijd in elkaar en wat een prachtig resultaat!
An, het is weer een toppertje van formaat! ;)







Voor Sean zijn juf (juf Kelly) koos ik voor het botanical stofje. Als juf van de vlinderklas vond ik dit wel toepasselijk.

Voor juf Katrien koos ik een pastelkleurtje. Lekker zacht voor in de beertjesklas.






Doordat mijn hubby en ik overdag werken, blijven de kids soms in de naschoolse opvang. Ook deze juffen (juf Aurelie en juf Marleen) verdienen een dikke dankjewel voor de goede zorgen.

Een kleine attentie kon dus niet ontbreken. De gepimpte zeeppompjes waren heel populair en deze keer ging ik ook mee met de trend. Merci Silke voor je advies en het cameo bestandje. :) Om 23u net voor de laatste dag van school, waren de pompjes gepimpt. Talking about deadlines, huh. ;)



Op naar een nieuw schooljaar met nieuwe uitdagingen en avonturen.


Stof toiletzakje juf Kelly: Leaves Canvas (buitenstof) en Wink Marigold (binnenstof) bij Bellelien
Stof toiletzakje juf Katrien: Decostof - Triangles oud roze (buitenstof) bij Madeline de Stoffenmadam en  roze binnenstof (eigen voorraad)
Ritsen: Veritas
Patroon toiletzakje: Geritst toiletzakje door Jace did it
Cameobestandje: Spoetniksels








You Might Also Like

1 comment:

  1. Ohhh zo mooie resultaten en hartelijk dank voor het mooie compliment! De juffen zullen dit vaak gebruiken.
    xx

    ReplyDelete