Let me hear you roar

May 27, 2018 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Mijn beste vriendin haar oudste dochter wou vorig jaar een handmade kleedje voor haar verjaardag. Ze vond dat Jade altijd zulke leuke kleedjes droeg en wou er ook eentje. 
Een groot compliment voor mij, een streeltje voor mijn ego. ;)


Dit jaar wou Lio opnieuw een zelfgemaakt kleedje. Jammer genoeg blijven meisjes niet klein en was het kleedje van vorig jaar al véél te kort. 

Vorig jaar nam ik het Billie en Tinny patroon als basis voor het kleedje. Dit jaar deed ik beroep op het Millie patroon. Het resultaat was echt super. Het stofje en patroon was echt een perfect match.
Neen, ik heb er geen foto's van. Je moet me maar geloven op mijn woord.

Niet getreurd, ik kan je wel wat laten zien, namelijk een kleinere versie. *knipoog*

Ik was echt verzot op die combinatie dat ik besliste het kleedje nogmaals te maken maar dan wel vier maatjes kleiner. De enige vereiste van Jade is dat het kleedje goed moet zwieren en hier ben ik wel in geslaagd. Toen ik het kleedje 'af' zag, dacht ik spontaan aan het liedje van Katy Perry: 'Let me hear you roar'. Dit is Jade die een tijger uitbeeldt. *schaterlach*


We hadden heel veel plezier bij het nemen van de foto's. Jade krijgt er zelfs al sterallures van.
'Classy with a whole lot of sassy.'Stof: Leopard green - Madeline de Stoffenmadam
Patroon: Millie - Mix It Make ItYou Might Also Like

0 comments: