Let's fly with me

May 06, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

In mijn vorige post had ik het al over het paascadeautje voor mijn beste vriendin haar drie kids. Eli kreeg een Mitch sweater en de meisjes een zwierig kleedje,

Blijkbaar zijn de kids fan van mijn handmade creaties. Het mooiste complimentje kwam van Lio: Jade is altijd zo mooi gekleed met haar jurkjes. <3 
De waarheid komt uit een kindermond, nietwaar? ;)


Mel, mijn beste vriendin, vond Jade's laatste jurkje een topper en zag dit patroontje wel zitten voor de meisjes. Lio is letterlijk een vrij grote meid dus naaide ik een 8 jaar. Aangezien het Liv patroon maar tot maat 116 gaat, heb ik haar advies opgevolgd. Voor het bovenstuk werd het Billie patroon gebruikt en ingekort tot wat een maat 128 wou zijn bij het Liv patroon. Voor het rokgedeelte, heb ik me laten inspireren door de Tinny jurk.Het stofje vond ik bij Madeline de Stoffenmadam. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Niet lang nadat ik een metertje had besteld voor Lio haar jurk, klikte ik het nogmaals in mijn winkelmandje voor mezelf. Het is pasen voor iedereen, nietwaar. ;)

In twee uurtjes zat de jurk in elkaar. Echt, mocht dit in mijn maat komen, ik maakte er onmiddellijk eentje voor mezelf. Hihi.

Lio was heel blij met haar kleedje. Het is nog wat groot maar kleine meisjes groeien snel dus tegen de zomer zal het zeker gepast zijn.Geniet ervan, lieve meid!


Patroon: Combinatie van Billie en Tinny
Stof: Gestreepte zwaluwen marine in tricot by Madeline de Stoffenmadam


You Might Also Like

0 comments: