Liv(e) with Jade

March 26, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Dat onze kleine meid een pittig karakter heeft, hoef ik je allang niet meer te vertellen. Onze driejarige weet heel goed wat ze niet wil en vaak wat ze wel wil. Kiezen vind ze niet altijd even gemakkelijk. Het helpt als ik aftel en voordat ik aan '1' kom, heeft ze een keuze gemaakt.

Begin maart was grote broer jarig en kreeg hij een nieuwe sweater. Als broer iets krijgt, wil Jade zeker niet achterblijven. Klinkt dit bekend in de oren? ;)

Na een bezoekje bij Madeline De Stoffenmadam (Bazaar trendlab in Vilvoorde), kon ik me echt niet inhouden. Ik vond een prachtig poezenstofje en had het perfecte patroontje in gedachten. A match made in heaven. Jade houdt niet echt van een trui of gilet bovenop een t-shirt of kleedje dus koos ik voor het patroon met lange mouwen.

Liv with Jade.


De 'Don't mess with me' uitdrukking. Hihi.My dancing queen.
Stof: Stof met poezen by Madeline de Stoffenmadam (uitverkocht)

You Might Also Like

0 comments: