Summer in the city

June 06, 2018 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Hot town, summer in the city
...
Cool town, evening in the city
Dressing so fine and looking so pretty.
-Summer in the city by Joe Cocker-


Toen Annick en Griet vorig jaar SDVHZ3 uitbrachten, maakte mijn hart een sprongetje. Zoveel mooie patroontjes gebundeld in één boek. Niet alleen voor meisjes maar een boek die je voor het ganse gezin kan gebruiken. Van Mini naar Midi en Maxi naar Me&You.Ik had nog een stofje liggen van Alison Glass dat ik begin 2016 bij Bellelien had gekocht. (Ja, je leest het goed. Het ligt al eventjes te wachten om verwerkt te worden.)
Dit stofje is handgemaakt a.d.h.v. de batik methode en geen enkele rol is identiek.


 

Na mijn eerste versie van de rechtdoor jurk van SVDHZ3, kriebelde het om dit stofje hier ook voor te gebruiken. Ik ben echt zotcontent met het resultaat.


Voel je de zomer ook al? ☀ ;)


Stof: AG Petal gold - Bellelien
Patroon: rechtdoor jurk - SVDHZ3

You Might Also Like

0 comments: