Ole-ke indiaan cardigan

November 24, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Onze 'kleine' man draagt heel graag sweaters. Dan nog liefst één met een kap en een rits. Hoe ouder ze worden hoe 'cooler' het moet zijn. ;)


De patronen van Zonen09 zijn hier altijd een hit. Gelukkig heeft Sharon al een patroon uit dat ook hier serieus in de smaak valt: de Ole.


In de zomer vond ik een super tof tricootje bij Bellelien. Alleen vond ik niet direct een bijpassende rits en voeringstof. Gelukkig kwam Madeline de Stoffenmadam to the rescue voor de voering en de rits vond ik op het stoffenspektakel.Ik naaide de versie met rits en kap in de gewone uitvoering (dus niet de small) en voor de maat nam ik 7 jaar. Dit past dus perfect. Mijn kleine man is een sweater rijker en ik kreeg een dikke kus en knuffel als bedankje. <3
'Kijk, mama, ik ben een haai.' *schaterlach*


Patroon: Ole by Zonen09
Buitenstof: Racoon blue sweater bij Bellelien
Voeringstof: uni tricot grijs bij Madeline de Stoffenmadam
Rits: Stoffenspektakel

You Might Also Like

0 comments: