Botanical goodbye present

February 25, 2018 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Bernadette is de poetsvrouw van het bedrijf waar mijn man werkt. Het is niet zomaar een poetsvrouw maar zoveel meer. Het zijn de kleine dingen die iemand speciaal maken.

Een glimlach, een speciaal gebaar, de manier waarop ze poetst en weet wanneer ze de stofzuiger kan gebruiken. ;)


Je lunchpotjes speciaal afwassen en terug op je bureau zetten, je bureaukalender met foto's van de kindjes bekijken en een kleine opmerking geven dat je toch iets meer mag lachen. Een cadeautje met de geboorte van je kindjes. Bernadette heeft het allemaal gedaan en dat maakt haar extra speciaal.

Eind deze maand begint voor Bernadette een nieuw avontuur. Ze stopt met werken en gaat genieten van de kleine dingen in het leven. Gelijk heeft ze. Stiekem tellen we toch allemaal wat af tot we wat meer tijd voor onszelf, onze kindjes en/of kleinkindjes hebben?


Wie mij goed kent, weet dat ik natuurlijk allang iets zat te bekokstoven om Bernadette te bedanken voor alle jaren dat ze zowel mijn man als zijn collega's zo goed bezorgd heeft. Voor het afscheidsgeschenk heb ik nogmaals teruggegrepen naar de geritste toilettas van Jace did-it. Ik ben zo een fan van het patroon. Het zit zo in elkaar en oogt heel fancy.
Met de opening van Madeline de Stoffenmadam haar nieuwe winkel in Steenokkerzeel kon ik het niet laten om een 'paar' stofjes mee te brengen. Deze botanical canvas is er eentje van. Wat een pareltje. Een tripje naar Madeline haar nieuwe winkel is een must.
Ik ben niet verantwoordelijk voor de eventuele overdaad aan stofjes dat je daar koopt. ;)Bernadette, merci beaucoup pour tous les soins, ta sourire et les petits gestions. J'en suis sûr que tu  manquera à Pedro et ses collègues dans le nouveau bâtiment.
Profites de chaque jour et j'espère que ce petit cadeau te plaira.


Patroon: geritste toilettas by Jace did it
Stof: botanical leaves by Madeline de Stoffenmadam
Ritsen: Veritas

You Might Also Like

0 comments: