The Mitch sweater

February 27, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Zondag wordt onze 'kleine' man zes jaar. Kan je het geloven? Ik alvast niet. Ik zit nog in de ontkenfase.

Veel valt er niet te ontkennen want ook kleine jongens worden groot. Sean mag dan nog aan de smalle kant zijn en een vijf of zes jaar dragen, de mouwen... Wel ja, dat is een ander paar mouwen.


Enter de Mitch sweater. Zonder enige twijfel kent iedereen in blogland dit patroon. Het is een topper van formaat. Een gemakkelijk patroon dat goed zit en in no-time klaar is. Eentje dat de binnenkant van de kast amper ziet.

Ik nam de zeven jaar en die zit als gegoten. Nog wat aan de ruime kant maar Sean kan een baggy-look wel aan. In mijn voorraad stofjes had ik nog een superzacht stofje met 'papegaaiduikers' dat ik indertijd bij Liesellove heb gekocht. Ik kon er echt niet aan weerstaan maar had nog geen concreet project in gedachten. Tot nu.


Sean is superblij met zijn nieuwe trui. Onze 'ninja' poseerde maar al te graag. 
1 ding is zeker: dit is niet de laatste Mitch sweater die vanonder mijn machine rolt.Sean zijn interpretatie van 'stoer'. Hihi.Watch it Bruce Lee, here comes Sean.


Patroon: Mitch sweater LMV
Stof: Liesellove
Boordstof: Bambiblauw


You Might Also Like

0 comments: