Hopping to autumn

October 20, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

De Hoppe jumpsuit is een van de favoriete kledingstukken van Jade. Als je haar uit de kast laat kiezen, is het steevast een van haar Hoppes. Waarschijnlijk te danken aan het hoge 'comfy' gehalte en dat er zakjes zijn. Dit laatste is heel belangrijk voor Jade. Je moet je schatten ergens kunnen bewaren, toch?

Ik moet eerlijk bekennen dat toen het patroon gelanceerd werd, ik de Hoppe niet direct voor Jade zag. Na een aantal versies te zien passeren, groeide de liefde voor dit patroon. De eerste Hoppe van Jade werd snel een feit en de tweede volgde heel snel al was het direct in een maatje groter. Onze kleine meid heeft een groeischeut gekregen, je houdt het niet voor mogelijk. Ik slikte even toen ik zag dat ik al een vier jaar moest naaien terwijl Jade vorige maand nog maar 3 kaarsjes heeft uitgeblazen. De jumpsuit is nog aan de ruime kant dus zal zeker nog even meegaan.


Deze keer heeft de papa het stofje gekozen. Toegegeven, ik had eerst mijn twijfels maar heb geleerd niet te snel te oordelen. Toen ik het stofje zag, wist ik direct dat het een topcombinatie ging worden: een jumpsuit met een herfstthema.


Het wordt dan wel wat kouder Jade draagt nog altijd haar jumpsuits maar dan met een t-shirt met lange mouwen eronder. Geloof me, de combinatie werkt wonderwel en anders neem je maar een gilet of trui voor erboven. ;)

Wederom werden de foto's in de dansstudio genomen. Aangezien we zelf geen fotostudio hebben, is dit een dankbaar alternatief. 


Waar zijn de zakjes? 'Hier', zei Jade.


You Might Also Like

0 comments: