Hop(pe), dance with me

September 25, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments


Een tijdje geleden heeft An samen met Fabienne (blog 128) een subliem patroon uitgebracht. Eerst had ik wat twijfels maar die smolten als sneeuw voor de zon. Hoe meer Hoppes ik zag verschijnen, hoe meer ik ervan hield. Toen ik het poesjesstofje zag op de website van Pindanutjes vielen alle puzzelstukjes in elkaar. 


En geef toe, what is there not to love? Het is een gemakkelijk patroon, heel duidelijke uitleg, zit in een mum van tijd in elkaar en is super comfortabel. De vraag is al meermaals gesteld of we het echt niet kunnen verkrijgen in een volwassenmaat. ;)

Jade's eerste dansles is ze gestart met de Pippa pants. Dit kon je in het vorige bericht lezen. Aangezien ik onze miss eerst een tweede dansles wou laten volgen alvorens het danspakje aan te schaffen, zocht ik een gemakkelijke dansoutfit voor les twee. En dat was héél snel gevonden.


Net zoals de Pippa pants, heeft Jade haar jumpsuit al heel vaak gedragen.  Ze is er megacute in en zelfs met een gilet erover is het hip. Een tweede stofje, gekozen door de papa, ligt al klaar om ook te verwerken in een Hoppe. Het is een verslaving, dit patroon. Je bent gewaarschuwd. ;)

Jade was meer dan gewillig om haar outfit te showen in de dansstudio. Een heel dankbare studio om foto's te nemen, btw. Geniet van ons fotomodel in haar Hoppe.
Deze foto werd genomen tijdens ons uitje aan zee in Oostende. Een jumpsuit gaat perfect met een bolero bij frisser weer.

Patroon: Hoppe jumpsuit by An (Straightgrain) en Fabienne (blog 128)

You Might Also Like

0 comments: