Christmas presents

January 04, 2018 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Kerstmis en nieuwjaar zijn twee feestdagen die gepaard gaan met gezelligheid, feest vieren met familie en vrienden, cadeautjes,...

Dat laatste kan sommigen veel stress bezorgen. Ik daarentegen kijk er altijd naar uit om op jacht te gaan naar dat ideale cadeau. Mijn hubby en ik werken met een wenslijst. Daar kan je tijdens het jaar door dingen aan toevoegen en bij elke gelegenheid kan je er iets van kiezen. De kids, wel laten we zeggen dat die heel duidelijk zijn in wat de kerstman mag brengen. *schaterlach*

Voor mijn nichtjes heb ik gekozen voor een gepersonaliseerde T-shirt. Ann-Sophie is al eerder een tiener aan het worden. Voor haar koos ik een sprekend woord in metallic roze flex.


Lize-Lore danst graag en ik was meteen verkocht voor deze afbeelding dat ik op Pinterest vond. Zalige T-shirt toch? 


Naast deze gepimpte T-shirts wou ik hen ook een centje geven maar dan op een originele manier. Mijn mosterd vond ik ook op Pinterest terug. Geef toe, het is een leuke manier om te geven en het is nog een mooie kerstversiering voor in de kerstboom ook. Hihi.


Zo zie je maar dat cadeautjes niet altijd synoniem staan met stress. ;)


T-shirts: Hema
Flex: Feeërieke
Ideetjes gepimpte t-shirts en origami vlinder: Pinterest

You Might Also Like

0 comments: