Bat boy & bat girl

November 10, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Halloween... Een zalige tijd van het jaar. De kindjes houden ervan zich om te kleden en spookje te spelen.

Toen ik een mailtje kreeg van Jade haar dansjuffen om verkleed naar de laatste dansles voor de herfstvakantie te komen, sprong ik stiekem een gat in de lucht. Time for sewing action. Alleen wist ik niet zo goed als wat ik onze kleine meid zou verkleden. Gelukkig snelde mijn lieve wederhelft ter hulp en stelde voor om Jade als een vleermuis te verkleden.


Even Pinterest raadplegen en hup, beginnen aan het vleermuispak. Eigenlijk houdt het weinig in. Je neemt een zwarte t-shirt, maakt vleermuisvleugels, stikt de vleugels in de t-shirt, alles weer dichtnaaien en je hebt je vleermuispak. Hema kwam to the rescue met de t-shirt en legging.

We hadden ook gepland om tijdens de herfstvakantie op Halloween zelf naar Pairi Daiza te gaan. Velen gingen verkleed door de wedstrijd die werd georganiseerd. Aangezien Sean ook zo'n vleermuispak wou zoals kleine zus, heb ik er nog eentje gemaakt. En zo gingen onze twee vleermuisjes naar Pairi Daiza. 


Ik moet je niet vertellen dat het een prachtige dag was. Het zonnetje scheen, Jade heeft baby panda nog eens gezien en we hebben met z'n allen een ritje gemaakt in de spooktrein. Hoewel het heel druk was, hebben we toch genoten van ons uitstapje tussen de diertjes. Tot gauw, Pairi Daiza.Patroon: Pinterest
T-shirts en legging Jade: Hema

You Might Also Like

0 comments: