Theo, where art thou, Theo?

August 12, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

De titel klinkt romantisch en deze post gaat dan ook over deel twee van de kids sewing voor mama's trouw. Ik zeg het je: het doet je echt iets wanneer je twee superlieve mensen samen ziet komen en al meteen merkt 'this is a match made in heaven'. Al vrij vroeg was ik ervan overtuigd dat deze twee samen gingen blijven. Het is een prachtig koppel en ze vullen elkaar zo mooi aan. Zo zie je maar dat je op gelijk welke leeftijd het geluk in de liefde kan vinden. ;)

In mijn vorige post had ik het al over de kleertjes die ik zelf wou maken voor de kids. Voor Jade heb ik even getwijfeld maar al gauw kwam ik bij de Tinny jurk terecht. De naam alleen al is nostalgie. Tinny gaat... Ik heb talloze boeken gelezen over Tinny's avonturen.

Voor Sean was het me heel snel duidelijk: Theo to the rescue. What is there not to love about Theo? Het is een prachtige hemd dat je casual maar ook chique kan dragen. Sharon heeft zelfs drie versies voorzien om telkens wat speelsheid erin te brengen. 
Ook hier wou ik de stof van mama haar rok verwerken. Uiteindelijk heb ik de onderkraag, de binnenste rugpas, het voorpandbeleg en het polsboordbeleg in dit kleur verwerkt. Om onze kleine man toch als gentlemen te laten doorgaan, koos ik ook voor een das. Om eerlijk te zijn, bracht zij mij op dit idee. Een grote madam in blogland met prachtige creaties. Zij zou me zeker advies kunnen geven tijdens mijn 'sewing block'. ;)

Het geheel geeft een speelse knipoog wanneer hij naast de schitterende bruid staat. 


Zoals bij elk patroon was het een zaligheid om te naaien. Klare en duidelijke instructies waarmee je in no-time het hemd tevoorschijn tovert. Het was de eerste keer dat ik lange mouwen naaide voor dit hemd. Ik wou op zeker spelen met het weer. Indien het zonnetje van de partij zou zijn, konden de mouwen opgerold worden. Bij minder goed weer had onze grote man toch geen kou. 

Zet je comfortabel en geniet van de foto's. :)


Gebroken witte paspel op de rug om een extra accent te geven aan het hemd.


Mijn kleine man... Love him to bits.


Opa, de held van de kindjes. Geen minuut met rust gelaten wanneer hij in de buurt is. ;)De chique maar toch stoere outfit van Sean. En blij dat hij was met zijn riem. Kids will be kids. Pleased met zo weinig. :)


Patroon hemd: Theo van Zonen09
Patroon das: Pinterest
Knopen: Veritas
Stof: Stoffen Mickey


You Might Also Like

0 comments: