Babyborrel Ayden

February 01, 2016 Mon P'tit Coeur 1 Comments

Begin november werd, vroeger dan verwacht, een klein wondertje geboren. De klein ukkepuk kreeg de mooie naam 'Ayden' mee. Aangezien dat hij zijn neusje vroeger liet zien dan verwacht, moest hij even in de couveuse blijven.
Nu, bijna 3 maanden later, is het een heel lief, klein ventje dat alle harten verovert.

Beginning of November, and earlier than expected, a little wonder came into the world. Ayden was a premature and had to stay in the incubator for a little while. Now, nearly three months later, he's a lovely little casanova.

Gisteren was de babyborrel en ik wou de cadeautjes in hetzelfde thema als het geboortekaartje houden. Mama en papa houden van rood, zwart en witte tinten.
En wat zijn de typische geboortecadeautjes? Ja, inderdaad, een pamperzakje.

Yesterday the baby shower took place and I really wanted to give homemade presents in the same style of the birth card. Mom and dad love the colours red, black and white. And what do you give a present for a newly born? Yes, a diaper bag.Initieel ging ik het Mme Zsazsa patroon gebruiken maar bij Lies zag ik dat er geen biais werd gebruikt. Wat een openbaring! Even vlug de handleiding gezocht op de blog van Eloleo en voila, het resultaat.

Initially I wanted to use the pattern of Mme Zsazsa but then I noticed that Lies had a diaper bag without biais. What a revelation! I found the tutorial on Eloleo's blog and here's the result.Ik ben verzot van het stofje. Ayden is een kleine man in stijl met zijn cool pamperzakje. ;)

I so love the Soft Cactus fabric. Ayden is very stylish with his cool diaper bag. ;)


En dan het rood. Toen Jade naar de crèche ging, kreeg ze direct een gepersonaliseerd rugzakje cadeau. Ik wist meteen dat ik dit ook als cadeautje wou geven. Carine was zo lief om er eentje op bestelling te maken.

And then I also needed something in red.
When Jade went to daycare for the first time, she received a personalised backpack. I immediately knew I wanted to gift this as well and Carine was so nice to make one for me.


Het geboortekaartje was in het rood met een zwarte snor. Wat kon ik anders doen dan dit te laten terugkomen in het rugzakje?

The birth card was red with a black mustache. Evidently I chose to add it to the backpack.


Nodeloos te zeggen dat Ayden stylish naar oma Linda in de crèche kan gaan. :)
Mama Maaike was in de wolken met de zelfgemaakte cadeautjes. Het doet toch zo'n deugd dat zelfgemaakte cadeautjes in de smaak vallen. Originaliteit ten top.

Needless to say that Ayden will go in style to daycare at his grandma Linda. :)
Mom Maaike was thrilled with the homemade gifts. And isn't this why we do it?
Originality at it's best. Dikke merci aan Lies voor de tip van een pamperzakje zonder biais.

Big thanks to Lies for the tip on the 'biaisless' diaper bag.


Patroon/pattern: Mme ZsaZsa volgens Eloleo
Stof/Fabric: Polar party zwart of Soft Cactus by Liesellove
zwart katoen/black cotton by Liesellove
Rugzak: Homemade by Carine

You Might Also Like

1 comment:

  1. ik heb dat stofje ook nog liggen voor een geboortegeschenkje. Ik weet alleen nog niet voor welke baby (hier nogal een babyboom in onze vriendenkring) maar het wordt een tas ofzo. Ideaal dat zowel papa als mama het kunnen gebruiken doordat het niet te vrouwelijk of kinderachtig is.
    Heel mooi!

    ReplyDelete