Jingle bells, jingle bells...

December 24, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way.

Bij ons thuis zit de kerstsfeer er al goed in. Een kerstman die al zingend op en neer klimt aan een touwtje; de kids vinden het geweldig. De kerstboom met twinkelende lichtjes, kaarsjes, het kersttekstbord dat ik recentelijk gemaakt hebt,... Het zijn kleine dingen die voor de magische sfeer zorgen. My favorite time of the year.

Het is een traditie geworden dat ik voor kerst een kleedje naai voor Jade. Vorig jaar werd het een jaanu en dit jaar een tinny met kapmouwen en fronsrok. 
Bij de laatste second (hand-)made in Gent vond ik een pareltje van een stof tussen de vele stofjes. Een match made in heaven.Toen ik de tinny voor het eerst bij haar zag, was het liefde op het eerste gezicht. Wat een mooi en veelzijdig patroon. Ik heb het voor het eerst gemaakt voor mama haar trouw en wist dat het zeker niet het laatste ging zijn.Aangezien onze kleine meid al drie jaar is en steeds meer maat 98 draagt, heb ik de drie jaar genomen. De jurk is nog aan de grote kant maar dat betekent dat Jade het nog lang kan dragen.
Ze was in elk geval in de wolken met haar nieuwe jurk en vond het fantastisch dat ze ermee kon draaien als een prinses.


Het was deze keer niet moeilijk om foto's te nemen. Hoewel... Jade vond het leuk om de kerstboom opnieuw in te richten. ;)Blurry but perfect. Mijn kleine prinses.


Mijn schatten. Love them to bits.

Aan iedereen een zalig kerstfeest en prettige eindejaarsfeesten.
Hohoho.


Stof: gevonden bij Second (hand-)madeYou Might Also Like

0 comments: