Summer dress

May 13, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Dat ik volledig weg ben van het 'a dress in an hour or less' patroon staat nu al vast. Het is een zalig kleedje om maken en dragen. Na drie mouwloze versies vond ik dat het tijd was voor eentje met korte mouwen. Alleen was de vraag: hoe in godsnaam ging ik de korte mouwen integreren en met welk patroon?


En dan kwam het antwoord. Na een mailtje wist ik direct hoe ik eraan moest beginnen. En hup, stof knippen, naaien en foto's trekken. De stof is gabardine dus het valt wat stugger dan tricot. Na de jurk gepast te hebben, heb ik wat spijt dat ik de stof niet voor een ander patroon gebruikt hebt zonder watervalhals. De hals valt volgens mij net minder mooi dan mijn andere jurken. Voor de rest, tjah, ik heb het al gezegd, is het als een tweede velletje.


Volgende keer zal ik een topje maken met het patroon i.p.v. een kleedje. Eens zien hoe dit zal uitdraaien. 't Moet niet altijd hetzelfde zijn, eh. ;)

En hier een paar sfeerfoto's tijdens een zonnige lentedag. Jade wou ook mee op de foto's tijdens haar favoriete bezigheid: bellenblazen. Zalig hoe ze schitteren kan als de belletjes wegvliegen en ze probeert te pakken.

Stof: Stoffen Verkempinck 


You Might Also Like

0 comments: