Purrfect Liv dress

November 12, 2017 Mon P'tit Coeur 1 Comments

Dat onze poppemie kleedjes verkiest boven rokjes en broeken is allang geen geheim meer. Telkens je haar vraagt wat ze wil aandoen, krijg je steevast het antwoord 'een kleedje, mama'.

Jade heeft zeker elke dag een nieuwe outfit nodig anders draait de wasmachine enorme overuren. Dus werd het tijd om nog eens in actie te schieten en nieuwe kleedjes te naaien.

Eén van Jade haar lievelingskleedjes is de Liv jurk. Een gratis patroon van Nicky (Mix it make it). Je hebt ook de Millie jurk met ruffels. In elk geval, een topper van formaat en in no-time ready. Inderdaad, een kleedje naar ons hart. ;)


Een tijdje geleden heb ik de Liv jurk genaaid in een blauw tricotstofje met poesjes. Mijn vreugde kon dan ook niet op toen ik hetzelfde stofje in groen vond bij De Stoffenknop in Merelbeke. Een supertoffe stoffenwinkel met een schat van een vrouw achter de kassa. Het is maar best dat de winkel niet bij de deur is voor mij anders stond ik er elke week wel. *schaterlach*.Op twee uurtjes was het kleedje een feit en Jade was in de wolken. In die mate zelfs dat wanneer het gewassen is, het de kast niet haalt. Hihihi.Momenteel werkt Nicky aan het patroon en is het niet online beschikbaar. Oh, wat zie ik uit naar de dag dat ze het patroon opnieuw de wijde wereld instuurt. Wees maar zeker dat er al een stofje klaarligt. ;)


Patroon: Liv jurk by Nicky (Mix it make it)
Stof: 'Poesjesstof' bij De Stoffenknop in Merelbeke

You Might Also Like

1 comment: