Funky bloempotten

November 06, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Dat mammie er eentje uit de duizend is, net zoals mijn mama ;) , heb ik al meermaals vermeld. Ze staat altijd voor ons klaar, rijdt maar liefst 120km (enkel!) ‘s morgens vroeg naar ons huis als één van de kindjes ziek is en is altijd te vinden voor een gezellige babbel en lekker etentje.

3 november was mammie jarig. Je kent het wel: hoe ouder iemand wordt, hoe moeilijker het is om nog een tof cadeauke te vinden. Tenslotte, als ze verlekkerd zijn op iets, kopen ze het direct.

Deze keer vond ik iets wat mammie niet kan vinden in de winkel en héél blij mee zou zijn. Iets wat niet stof zal vergaren maar mooi zal blinken waar ze het ook zet. Enter de funky bloempotten.

Je t'aime -> zie eens wat er in de bloempot zit. ;)

Mammie heeft groene vingers en houdt van bloemen en planten. Bij mijn schoonzusje zag ik reeds een versie van deze bloempot. Vandaar is het idee ontstaan. Het is een heel leuk project voor jong en oud en het geeft een prachtig en origineel resultaat.

Wil je ook aan de slag? Dit moet je doen. Koop twee terracotta potten en verf ze in een gewenst kleur. Verf je kids hun handen en/of voetjes en versier de bloempot. Nadien even behandelen met vernis zodat je bloempot waterdicht is. Koop enkele plantjes en voila, je personalised bloempot is klaar om binnen of buiten het wat op te fleuren.


Mammie was in elk geval in de wolken met haar cadeau. ;)
Nog eens een gelukkige verjaardag, mammie! 😘


Bloempotten: Floralux in Dadizele
Idee: Pinterest

You Might Also Like

0 comments: