Pippa pants are made to dance

September 18, 2016 Mon P'tit Coeur 3 Comments

Toen de zon zich stilletjesaan liet zien en de zomermaanden in zicht kwamen, zag ik overal leuke Pippa pants passeren. Het patroontje bleef in mijn hoofd rondhangen, wachtende op het juiste stofje. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik de eerste stofjes van Eef Lillemor zag bij Bambiblauw.


Jade is verzot op panda's dus ik moest niet twijfelen en klikte direct het stofje in mijn winkelmandje. Op twee uurtjes waren de Pippa pants een feit. Jade was door het dolle heen toen ze haar nieuwe zomerbroekje zag. Ik kan je verzekeren dat het de binnenkant van de kast heel weinig heeft gezien.

Sinds vorige week volgt onze kleine meid dansles. Voor de proefles mocht Jade gemakkelijke kledij aantrekken. En ja hoor, wat dacht je? Panda's to the rescue! The Pippa pants wanne dance. ;)


Het is een echte diva onze kleine meid en poseert met veel plezier. 'Ikke zien, mama?', wanneer we de foto's getrokken hebben. Ze is echt 'mon petit coeur', mijn kleine meid. Love her to bits. <3


Dikke merci aan Griet voor het toffe patroon. Het is een schot in de roos en er zullen er zeker nog volgen. Is it a crime om nu al voor volgende zomer te naaien? Hihi.You Might Also Like

3 comments:

  1. Replies
    1. Merci, Delphine. Wacht tot ik achter haar danspakje ga. cuteness ten top. Hihi. :D

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete