A Jaanu for Jade

December 16, 2015 Mon P'tit Coeur 4 Comments

Ik was onmiddellijk verliefd toen ik de Jaanu jurk van Straightgrain zag. Zoveel mooie versies passeerden de revu. Je kan moeilijk anders dan bezwijken voor dit prachtige kleedje. 

When I saw the Jaanu dress from Straightgrain it was love at first sight. So many beautiful versions were sewed and shown. It was hard not to fall in love with this dress. 

Toen de Tinny jurk kort erna ook nog eens uitkwam, sloeg ik toe. Twee mooie patronen in één slag. Instant happiness toen ik de patroontjes in het winkelwagentje klikte. :D
Bij Liesellove vond ik het perfectje stofje voor mijn Jaanu. Mocht ik nu ook wat tijd kunnen kopen om te naaien want de deadline was er al: het zestigjarig huwelijksfeest van mijn grootouders. 

When the Tinny v2 was available short after the Jaanu, I immediately bought both patterns, instant happiness. :D
I found the perfect fabric at Liesellove. If only one could buy some time as well. The deadline was set: the diamond wedding anniversary of my grand parents. The same day as Halloween. 

Het kleedje is een plezier om te naaien zoals alle kleedjes van Straightgrain. De instructies zorgen ervoor dat je het kleedje in een mum van tijd afwerkt en met een prachtige afwerking. 

It's a joy sewing this dress as they all are. The instructions guide you effortlessly to a perfect dress in no time. 

Genoeg getetterd, hier zijn de foto's. De mensen die me kennen weten dat ik moeilijk kan kiezen vandaar de overvloed aan foto's. 

Enough said, here are the pictures. My friends know I have a hard time choosing  which explains the abundance of pictures. 


Een engeltje. :)


The back. 
My Jaanu #unconditional love. 


Patroon/pattern: Jaanu from Straightgrain
Stof/fabric: Liesellove

Rits/zipper: Veritas


You Might Also Like

4 comments:

 1. Zoooooo mooi en schattig! Dat kleedje ga ik binnenkort ook nog maken voor mijn kleindochtertje (als ze geboren is....)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is echt een tof patroontje om te maken. Er staat er nog eentje op mijn to-sew lijstje maar eerst tijd vinden. ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Dank je. Laat je niet misleiden door haar schattige lach of krulletjes. Het is een pittige dochter met een serieus eigen willetje. ;)

   Delete