A sunny summer top

August 31, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Eindelijk is de zon van de partij. Je voelt je instant happy en krijgt tonnen energie. Enfin, toch in mijn geval. :) Tijd om nog eens achter de naaimachine te kruipen en een sunny summer top te naaien.


Het is hetzelfde patroontje als de 1h dress maar dan korter. Ja, ik en watervalhalzen, het blijft een winnende combinatie. Waarom dan veranderen? Ik vond een prachtig stofje bij Meky in Diksmuide toen ik op stoffenjacht was voor de kids hun kleertjes voor mama haar trouw.
Honestly, knippen en naaien, 't zat in minder dan twee uurtjes in elkaar.
En dat is toch wat we allemaal willen? Een easy project dat in no-time in elkaar steekt.

Deze keer weinig uitleg en ik laat het over aan de foto's.

Patroon: Cowl dress by Burda
Stof: Stoffen Meky in Diksmuide

You Might Also Like

0 comments: