Pretty Paris dress

August 18, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Na een paar projectjes voor de kids en cadeautjes voor juffen vond ik het tijd om nog eens aan selfish sewing te doen.

Toen Eva het boek 'Urban Style' uitbracht, was ik meteen verkocht. Zoveel mooie creaties gebundeld in 1 boek. Wat kan je nog meer wensen buiten het cadeau te krijgen.
En ja hoor, met mijn verjaardag eind mei kreeg ik het van mijn lieve schat cadeau. Zie je wel dat een vrouw niet veel moet hebben om gelukkig te zijn? Hihi.


De Pretty Paris dress trok meteen mijn aandacht. Bij een bezoekje aan Veritas sprong er een stofje in het oog en ik wist direct wat ik ermee wilde maken. Zeg nu zelf, 't is toch een topcombinatie, niet?

Eva schreef nog 'meten is weten' maar deze betweter hield vast aan de confectiemaat en dus koos ik een smalleke. Wat heb ik me hieraan mispakt! Centimeters mogen inleggen. Uiteindelijk mocht ik een 176 nemen maar wel verlengd naar dat van een small. Bij de volgende Pretty Paris verleng ik nog iets meer. De rekker kruipt wat omhoog terwijl ik deze liever ter hoogte van mijn taille heb.In elk geval was mama er wild enthousiast van. Zelfs zo erg dat ik de bestelling kreeg om er ook eentje in haar maat te maken. Een tweede Pretty Paris is al verzekerd. Naast alle andere patronen die ik uit dit boek wil maken. ;)

En hoe kan je beter je kleed showen dan te dansen met je kleine hartedief?
De plooitjes in de hals. Zo subtiel maar het maakt alle verschil.


Voor mij is the dress meer dan geslaagd. Op naar het volgend project.


Patroon: Pretty Paris uit Urban Style van Eva Maria
Stof: Veritas


You Might Also Like

0 comments: