Mad about...

January 16, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Maaaaad about you... 
(Hooverphonic)

Stel je nu Jade voor die staat te dansen met een pandabeer in haar armen. ;)


Het is geen geheim dat Jade dolverliefd is op pandaberen. Haar dekbed is er eentje van deze prachtige dieren, ze heeft maar liefst vier van deze knuffels in haar bed liggen, er hangt een poster van een vliegende pandabeer boven haar bed (eentje van Eef Lillemor) en ik heb al meerdere kleertjes met pandastofjes genaaid. Wat is er eentje meer of minder? Hihi.


Bij De Stoffenmadam zag ik een leuk tricotstofje met beren waartussen een panda is verstopt. Het was het laatste metertje dus klikte ik deze vlug in mijn virtueel winkelmandje. Al gauw had ik het bijpassend patroontje gevonden: de Cocoon dress van Groovybaby...and mama. Een kleedje dat in no-time in elkaar zit en oh-zo-comfortabel.


Ik naaide de drie jaar als maat en dat zit perfect voor onze kleine meid. Hup, nog een dikke zwarte gebreide legging eronder en de outfit is compleet. Een echte winner. Jade was zo blij met haar nieuwe kleedje dat ze het prima vond om natuurlijk met haar lievelingsdier te poseren voor papa. :)Op een gegeven moment is het toch iets te veel en mag de photoshoot gedaan zijn. 
Het leven als fotomodel is toch zo vermoeiend. ;)

You Might Also Like

0 comments: