A little stir crazy

February 01, 2017 Mon P'tit Coeur 3 Comments

Ken je dat gevoel? Een lieve collega die toch net iets meer is dan een collega? Iemand die uitgroeit tot een vertrouwenspersoon, een vriendin, iemand waar je je altijd goed bij voelt en jezelf kan zijn. Die je verstaat, direct ziet wat er aan de hand is en je altijd op je gemak bij voelt.
Wel, ik ben zo'n gelukzak. Mijn lief collegaatje weet gerust dat ik het over haar heb.

Enkele weken geleden liet ze me even schrikken. Ze was niet op kantoor en blijkbaar enkele weken met ziekteverlof. Sinds een tweetal weekjes is ze terug paraat en hoe heb ik haar gemist. Onze fijne gesprekken, onze passie over eten (ale, zij over eten koken en ik over het opeten ;)).


Ik wou ze een hart onder de riem steken; een oppepper geven. Hoe doe je dit het beste? Door zelf iets te maken wat nog het liefst past bij haar passie: koken. Wat is ze een godin in koken; een echte keukenprinses. Je zou al watertanden als je haar bezig hoort over haar gerechtjes. Je kan trouwens al haar gerechten zelf eens maken. Klik gewoon even op haar blog en laat je verleiden door al dat lekkers. Ik kan je nu al op een blaadje geven dat mijn hubby en zij heel goed overeen zouden komen in de keuken. Er worden zelfs al recepten uitgewisseld. Jumum voor mij. 😋

Ohja, het cadeautje. Wat kan een kok(kin) beter gebruiken in de keuken dan... een schort? Essentieel, zeg ik je. Als ik al die vlekken zie die mijn hubby maakt tijdens het koken, is een schort een must.
Hop, op zoek naar een mooie effen schort en een passende quote. Nog een kleur van flex kiezen, uitsnijden met de cameo, erop strijken en done. Hieronder zie je het resultaat.


Jaaaa, toegegeven, het zou geloofwaardiger overkomen mocht mijn hubby poseren maar die staat liever achter de camera dan ervoor.In elk geval, missie geslaagd. Gisteren werd het cadeautje overhandigd en wat was ze in de wolken. Enorm dankbaar en sprakeloos tegelijkertijd.

Geniet ervan, lief collegaatje. Je bent er echt eentje uit de duizend. Je verdient het en weet dat het met veel plezier gegeven is.😘

Schort: Blokker
Quote: Pinterest

You Might Also Like

3 comments:

 1. En wat ben ik blij met mijn schort! Hij is zo mooi dat ik hem bijna niet durf aan te trekken :) Deze keer heb je me niet alleen sprakeloos gekregen maar op de koop toe ook nog eens blozende wangen bezorgd (en achter de schermen heb ik ook nog een traantje moeten wegpinken!) Er zijn geen woorden voor hoe fijn ik deze verrassing vind. Dankjewel Deborah je bent er eentje uit de duizend. Doe vooral verder met je blog want het is altijd spannend uitkijken naar de volgende mooie creatie >> Een vraagje: ik vind dat knopje van de webshop niet? Oeps inderdaad, ik heb je nog niet kunnen ompraten al was ik meteen de 1ste klant hoor en ik ben er zeker van dat vele anderen zullen volgen ;)
  Dikke knuffel, dikke kus Vanessa xxx

  ReplyDelete
 2. Mega lief van jou! Hier is het trouwens ook Meneer die in de keuken staat, ik versta onder koken 'pannekoeken bakken'. Zo een schort zou ook nog een leuk cadeau zijn voor mijn schoonmoeder, je brengt mij op ideeën!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze verdient het echt.
   Je brengt me ook vaak op ideetjes dus met veel plezier gedaan. ;)
   Ja, ik moet toegeven dat ik ook insta voor de desserts en confituur. Voor de rest geef ik met veel plezier de schort en lepel door aan mijn lieve wederhelft. Hihi.

   Delete