Oliver for Noémie

January 10, 2017 Mon P'tit Coeur 2 Comments

Mama heeft schatten van collega's. Eén voor één lieve dames die er altijd voor je staan en plezier gegarandeerd wanneer je ermee afspreekt.

Eén van deze crème van madammen, Anne, werd eind oktober oma van een klein lief meisje, Noémie. Een mooie meid met een prachtige naam. Ik kon het niet laten om voor dit kleine telgje een ensemble te maken. Dit was het perfecte moment voor de Oliver pants eens te testen.


Het stofje kocht ik bij De Stoffenmadam. Instant love. Hele mooie en zachte tricot. Het broekje zat echt in 123 in elkaar. Het is een droom van een patroontje; zeker als je iets snel klaar wil hebben met een lekker stoer gehalte door de 'baggy' vorm.


We konden Noémie niet alleen in een broekje steken dus kocht ik er een body van de Zeeman bij. Eentje met een overlapsluiting wat handig is voor de mama. En aangezien de winter echt wel in het land is, ging ik voor lange mouwen zodat Noémie het lekker warm heeft.


Mijn inspiratie voor de gepimpte body vond ik bij het bedankkaartje. Een foto van de kleine meid met een girafje. En girls will be girls dus koos ik voor een roos girafje.

Geniet er met volle teugen van, Noémie. En Anneke, dikke merci dat je zo'n lieve collega van mama bent. :)

Patroon: Oliver pants by Minnieme en Emma&Mona
Stof: De Stoffenmadam (reeds uitverkocht)
Body: Zeeman

You Might Also Like

2 comments:

  1. oh hoe schattig is dit! En zo lief geschreven!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je. Het is echt een tof broekje dat je met iedereen deelt. De mama was in de wolken met het pakje. Het doet je toch echt wel iets wanneer je een foto ziet van het fotomodel met jouw creatie aan. :)

      Delete