Dream big

January 20, 2018 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Enige tijd geleden klikte ik twee leuke stofjes in mijn vitueel winkelmandje bij Madeline de Stoffenmadam. Wanneer je een bezoekje brengt aan haar webshop kan je echt heel moeilijk weerstaan aan al dat moois.


Jade kan altijd wel een pyama gebruiken. Na haar groeischeut had ik nog amper pyama's in haar kast. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en er eentje te naaien.


Bij Laurence zag ik een supertoffe sweatpants. Een baggy broek dat echt in 123 in elkaar zit en een heel toffe pasvorm heeft. Het was direct een success bij Jade. Deze wordt zeker en vast nog meer genaaid en niet alleen om in te slapen. ;)Voor het bovenstuk heb ik teruggegrepen naar de Billie. Deze keer een 4 jaar maar eigenlijk mocht het gerust een 5 jaar zijn. Blijkbaar groeit het kind sneller dan ik kan zien. Hihi.
Patroon shirt: Billie by Zonen09
Patroon broek: Sweatpants by Blanche
Stoffen: Madeline de Stoffenmadam

You Might Also Like

0 comments: