Een 'beestige' jurk

May 12, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

In mijn vorige posts had ik het reeds over de paasgeschenkjes voor mijn beste vriendin haar kids. Eli kreeg een Mitch Sweater en Lio een zwierig Liv kleedje gebaseerd op het Billie patroon en de Tinny jurk

Nu is het de beurt aan Oona. Een lieve, speelse meid die zo je hart inpalmt.


Mel had haar keuze van patroon snel gemaakt: een Liv jurk voor de meisjes. Mijn geluk dat het Liv patroon tot maat 116 gaat. Het patroon had ik al nu nog de stof. Ik nam nog eens een kijkje bij Madeline de Stoffenmadam en klikte een tof lichtblauw tricotstofje in mijn winkelmandje. De kindjes, net zoals de onze, zijn dol op dieren.


Oona was maar al te gewillig om haar kleedje te passen. Lucky us want zo kan ik jullie het mooie fotomodel tonen alsook het kleedje. :)


Zei ik al dat de kids graag buiten spelen? Geloof me vrij: het was een enorme gezellig dag met de vijf kids. Lekker eten, mooi weer en leuk gezelschap. Wat wil je nog meer?Veel plezier met je kleedje, Oona!
Even een verduidelijking van de titel voor de niet-Genste mensen onder ons: 'beestig' -> cool, super, 'vrie' wijs. ;)You Might Also Like

0 comments: