Boys and their toys

November 24, 2016 Mon P'tit Coeur 0 CommentsEen bijna zesjarige kleuter wiens interesses bestaat uit auto's en treinen. Dan scoor je als mama toch volledig wanneer je naar huis komt met een coole sweaterstof vol blauwe auto's. 
Op het stoffenspektakel in Gent zag ik deze mooie stof liggen en kon het echt niet laten er een metertje van mee te nemen. Ik had direct de Billie in gedachten alleen wist ik niet voor welke delen ik de autostof ging gebruiken.

Het loont altijd om je plannen eventjes opzij te leggen wanneer je het geheel niet direct ziet. Vroeg of laat krijg je altijd wel een ingeving en vallen alle puzzelstukjes samen. Ik had nog blauwe tricot over van mijn kleed en nu wil het toeval dat het echt exact hetzelfde blauw is als de auto's.


Toen Sean de shirt mocht passen, werd ik de hemel ingeprezen. Zalig wanneer je lieve kleine man je naaiwerk apprecieert. Kleine zus plaatste direct haar bestelling voor ook een Billie T-shirt. Geloof me, hier zit je echt niet stil. ;)

Ik koos de raglan versie met contrasterende mouwen en halsboord. Een leuk patroon dat in een mum van tijd in elkaar zit. Ik hou echt van dergelijke patronen. A maximum result with a minimum of effort.
Goed dat zot zijn geen zeer doet. ;)


Stof met blauwe auto's: Stoffenspektakel
Blauwe tricot: Stoffen Verkempinck


You Might Also Like

0 comments: