It's beginning to Liv a lot like Christmas

December 29, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Oh, the weather outside is frightful
but the fire is so delightful
And since we've no place to go
Let it snow! Let it snow! Let it snow!


De kerstperiode. Mijn favoriete tijd van het jaar. Het gaat gepaard met gezelligheid, kerstliedjes, familiefeestjes en lekkere etentjes. En vergeet vooral niet de kerstliedjes van Frank Sinatra en Dean Martin. Uren kan ik ernaar luisteren met fonkelende lichtjes in de kerstboom en het liefst wat sneeuw buiten.


Ik maak er een traditie van om elk jaar een nieuwe jurk te maken voor Jade. Dit jaar vond ik een supertof stofje op de stoffenbeurs en helemaal in thema. Giraffen met een sjaal en muts.

                  

Ver moest ik niet zoeken achter een patroontje. Ik maakte al meermaals de Liv dress (sinds de remake nu de 'Millie dress'). Never change a winning team. Alleen was ik niet zo slim om ten tijde het gratis patroon te downloaden voor alle leeftijden. Dus heb ik de basis van de Millie wel behouden maar gewoon het bovenstuk van het Billie patroon genomen en de rok gebaseerd op de Tinny dress.


Nu de Millie dress opnieuw uit is, improved and refurbished, zal het niet lang duren voordat een nieuw kleedje genaaid is. Kijk zeker op Nicky haar site om het patroon toe te voegen aan je collectie. Je zal het je zeker niet beklagen.

Jade houdt van dit kleedje. Het heeft een hoog zwiergehalte en straalt gezelligheid uit. Alleen uit zich dat niet altijd als je de foto's neemt. Iedereen heeft momenteel last van de druilerige winterdagen en het weinige licht. Hopelijk kondigt het zonnetje zich snel aan zodat we opnieuw 'stralende' foto's kunnen nemen. ;)

                      
                                                                                                      Cheeky girl ;)


Patroon: gebaseerd op de Millie dress (bovenstuk: Billie - rokgedeelte: Tinny dress)
Stof: Stoffenspektakel


You Might Also Like

0 comments: