Flamingos all the way

March 12, 2017 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Bij meisjes denk ik instant aan kleedjes, poppen, juwelen, staartjes, theekransjes, etc. Dat is dan buiten Jade gerekend. Onze kleine meid is eerder een tomboy. Waarschijnlijk heeft haar oudere broer hier iets mee te maken.

Als je Jade laat kiezen, is het steevast een broek met een sweater en sneakers. Nog maar drie jaar en toch al een serieus willetje. Dat belooft voor binnen enkele jaartjes.
Hier geen poppen, hoewel ze er wel een stuk of drie heeft, maar wel treinen, auto's, vliegtuigen, paw patrol,...

Gelukkig is Jade nog maar drie en heeft mama ook nog iets te zeggen. Ik zie onze kleine meid zo graag in een kleedje. Toen ik een bestelling plaatste bij Madeline de Stoffenmadam, zag ik een heel mooi jeanskatoentje met flamingo's. 
Ja, dit ging een Tinny kleedje met kraagje worden. 

Ik maakte een klein vreugdedansje toen ik het pakketje ontving. Lang heeft het niet geduurd voordat het kleedje in elkaar zat. Het is al het derde Tinny kleedje in korte tijd dat ik voor onze kleine meid naai. Een patroon dat ik met veel liefde en plezier maak.


Is ze niet schattig in een kleedje met haar blonde krullen? 
Nu dit nog verkocht krijgen aan onze koppige meid. ;)

Een welgemeende dank je, An, voor het zalige Tinny patroon. Het is altijd een plezier om dit te naaien met telkens een fantastisch resultaat.


Stof: Madeline de Stoffenmadam (uitverkocht)

You Might Also Like

0 comments: