Simple panda dress

October 12, 2016 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Momenteel is het 'pandagekte' bij ons thuis. Jade is verliefd op panda's en iedereen mag het weten. Sinds vorige week slaapt onze poppemie in een groot bed en natuurlijk konden de panda's niet ontbreken. Bijgevolg is haar bed bedekt met panda's: een pandadekbed, pandakussen, pandaposter,...
Waarom dus niet een pandakleed toevoegen aan het geheel?Enige tijd geleden zag ik overal de 'simple dress' opduiken. Een gratis patroontje van Kaatje Naaisels dat in een wip in elkaar zit. En geef toe: een snel naaiprojectje tussendoor mag ook wel eens.

Het kleedje zit echt in een mum van tijd in elkaar. Ik heb gekozen voor de tunnel met koord i.p.v. de elastiek. Misschien had ik toch beter voor het laatste gekozen want nu maakt Jade er een sport van om telkens het koordje uit de tunnel te halen. Mamalief kan altijd met een veiligheidsspeld het koordje terug erin steken. Hmmm... hier moet ik nog een oplossing voor vinden.De stof komt van Bambiblauw. Na een broekje en een jurk heb ik nog genoeg over om er nog iets uit te maken. De pandagekte wordt dus zeker vervolgd. ;)
Stof: Bambiblauw (intussen uitverkocht)
Koord: Veritas

You Might Also Like

0 comments: