Pam goes purple

February 28, 2016 Mon P'tit Coeur 1 Comments

Mijn mama kwam af met de nieuwe LMV en ja, zoals zovelen kon de Pam top mij bekoren.

My mom bought the new LMV and yes, as many of you I immediately liked this 'Pam top'.Ik had bij Mon Depot een bordeau crêpe stofje gekocht dat zich hiertoe perfect zou lenen. Het was wel maar een metertje dus heb ik de mouwen tegen de draad in geknipt. Je merkt dit echt niet met het stofje. Zalig wanneer je wat vals kan spelen. ;)

During a shopping spree I bought a purple crêpe fabric which is perfect for this blouse. I only had 1m so I cut the sleeves 'against the grain'. You don't really notice it with this fabric and I love it when you can cheat so you can use the fabric to its fullest.Het patroon is vrij gemakkelijk voor LMV. Aangezien ik vrij groot ben en lange armen heb, heb ik voor zekerheid de blouse en mouwen verlengd met 2cm. De volgende keer doe ik er zelfs nog eens 5cm bij. Ik heb mijn kledij graag lang en zeker de mouwen.

The pattern is fairly easy for LMV. Given my length and long arms, I added 2cm for the sleeves and blouse. I still find it too short to my liking so next time I will add another 5cm.Sommigen onder jullie herkennen dit fenomeen zeker wel. Je staat in de winkel, past een top of trui en de mouwen zijn zo net iets te kort naar je eigen liking. Ik ben dan ook in de wolken wanneer ik een bovenstuk vind dat lang genoeg is en waarbij de mouwen over mijn polsen komen.

Some of you surely know what I'm talking about. You're in a shop, find thé perfect shirt or sweater only to find out that the sleeves are too short. You can imagine my joy when I do find something with the perfect length.


Genoeg geleuterd, hier nog een sfeerfoto samen met de kids. Die zijn altijd van de partij als papa paparazzo speelt.

Enough of the chit chat, here a picture of me with the kids. They're always around when daddy's going paparazzo.Stof/fabric: Bordeau crêpe stof by Mon Depot
Patroon/pattern: Pam top by La Maison Victor (edition January/February 2016)

You Might Also Like

1 comment:

  1. Oh leuk. Hier ligt een pam top geknipt klaar, hopelijk vanavond eventjes tijd.

    ReplyDelete