Een beestige rok

September 28, 2015 Mon P'tit Coeur 0 Comments

Deze zomer waren de maxi dresses en maxi skirts een serieuze hype. Ik zat er al een tijdje mee in mijn hoofd om ook eens een lange rok te naaien. Aangezien ik vrij groot ben, komen lange rokken en jurken uit de winkel vaak niet tot aan mijn voeten. Door een zelf een te maken, kon ik hierin verandering brengen. :)

Maxi dresses and skirts were the hype this summer. I was planning on sewing one since I'm quite tall and all the long dresses and skirts in the shops don't even touch my feet. This problem would be easily fixed by making one myself. 

Ik was op slag verliefd op het model hier én het was nog simpel om te maken. Wat kan een mens nog meer verlangen? Bij Verkempinck, een waar stoffenparadijs, in Zandvoorde vond ik hét ideale stofje. Een super zacht tricot met een mega print. Twee uurtjes nadien was mijn maxirok klaar. Wat een zalige skirt!

I fell instantly in live with this skirt and it was so easy to make. Wat more can one ask? At Verkempinck, a walhalla for all sewing addicts, in Zandvoorde I found the perfect fabric. A super soft tricot with an amazing print. Nearly two hours later I finished my maxi skirt. And what a joy to wear!

En het zonnetje was van de partij voor het maken van de foto's. 

Enjoy the sunny pictures.Patroon/pattern: DIY maxi skirt (Liesellove)
Stof/fabric: Stoffen Verkempinck


You Might Also Like

0 comments: